Rosor & palmblad



Skolan har ju börjat och jag har vant mig. Det är ganska långa dagar, omkring halv fyra alla dagar förutom fredagar men vi har två sovmorgnar så schemat är inte så dåligt ändå! Förra året var vårt schema uselt så det här är helt klart en förbättring :)

Men nu ska jag lägga mig snart, det har blivit alldeles för sent på sista tiden.. Puss!

Nya blommiga skor



Märkte inte att bilderna blev underexponerade förrän jag såg dem i datorn.. ;)

För ett tag sen så åkte jag och mamma till stan, köpte lite grejer men blev mest nöjd med skorna ovan. 400 kr på Kalle P, och märket är Vagabond. Älskar mönstret men tyvärr får jag skoskav i hälen men jag hoppas jag går in dem efter ett tag.

Idag var förresten första dagen i skolan, jag skulle mycket hellre ha sommarlov. De håller på att bygga om skolan så en av byggnaderna är avstängda och vi är i andra lokaler, det gör det inte roligare precis men det var lite roligt att se hur alla förändrats.. :)

Puss!

Vart tog sommarlovet vägen?


En halvdålig bild från Stockholms skärgård.

Snart är sommarlovet slut, två dagar kvar. Tiden har gått ofattbart fort, det känns som det inte var länge sedan det var början av juli, fast skolan känns lite avlägsen. Den största nackdelen att skolan börjar är att man måste gå upp vid halv sju, det är så skönt att inte ha några bestämda tider man måste gå upp och bara ta dagen som den kommer. Men man får väl vänja sig, haha.

För övrigt så har jag bara slappat idag, åkte och badade med Antonia och sedan gratulerade vi Rebeckas mamma som fyllde år, om någon ville veta alltså ;)

Puss!

Bilder från Sthlms skärgård



Tänkte att det kanske var lite kul om jag la ut lite bilder för en gångs skull, jag vill inte tänka på hur länge sen det var jag gjorde det senast.. Men just de här är från Landsort som är en liten ö i Stockholms skärgård som min pappas kompis har sommarställe på. Så när vi åkte till Stockholm så stannade vi där först. Hela ön var jättegullig måste jag säga, men det var lite läskigt också. Det hade varit militär och försvar där för ungefär 20 (?) år sedan så det fanns kanoner och skyddsrum på olika ställen i berget, och på mitten av ön så stod det ett högt grått torn från den tiden också. Men ändå, det var en jättemysig ö! :D

Springtur + bad



Hej!
Idag tog Rebecka, jag och Antonia en springtur på ungefär 5 kilometer. Det duggade lite så det gick lätt att andas men jag blev ganska trött ändå. Efter det var vi helt dyngsura, så då åkte vi till en sjö i närheten och badade. Jag doppade mig bara två gånger, för vattnet där var inte så fräscht om man säger så haha. Men kul var det! :D Tyvärr tog vi inte med nån kamera eftersom det var så blött och dant...

Det var väl det intressantaste som hände idag, eller roligaste, beroende på hur man ser det. Men nu ska jag kolla över min design på bloggen, jag håller ju som sagt på med en ny!

Pusspuss!


You belong with me, not swallowed in the sea


Bild från västkusten.

Hej!
Idag har det bara regnat och regnat. Tills nu ikväll då det sprack upp. Jag är så trött på regn nu, och dåligt väder. Vart tog solen och värmen vägen som vi hade för några veckor sen? Jag har ingen aning...

Min blogg har börjat bli så tråkig, men jag tror det beror på att jag inte har fotat på länge, de senaste SERIÖSA bilderna är från den 17:e juli. Jag får se till att göra något åt det, men imorgon drar jag till Stockholm i fyra dagar och då kanske det kan bli några landskapsbilder för först ska vi ut i skärgården. Jag tar med mig datorn dit, så det kanske blir uppdatering, man kan ju alltid hoppas haha!

Kram & puss

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0