Prao!


Somrig bild som är tagen i oktober.

Hej!
Jag ber som vanligt ursäkt för kass uppdatering men jag skyller det på alla läxor och prov. Men nu är det prao så då kan det kansk bli lite bättre. Jag och en till praoar på badhuset här, så det blir inte lika långt att gå/åka som till skolan, och så börjar vi halv nio!

För övrigt har jag bildbrist, har knappt tagit en enda bild med systemen i november.. ska försöka bättra mig med det med. ;)

Puss :)

På nära håll


Tagen för ganska exakt en månad sedan..

Hej!
Nu när det har blivit ny design ska jag försöka att blogga oftare, för det har varit lite tråkigt att inte ha skrivit här på så länge.

Hmm.. jag kanske ska skriva lite saker som har hänt när jag haft "bloggpaus".

- Har skaffat Photoshop Elements 8
- Har shoppat nya skor så jag slipper gå omkring i Converse som förra året haha
- Haft det gött
- Börjat lyssna på Markus Krunegård
- Eh.. det här var svårt

Det gick inte så bra, men kan lägga upp en bild på skorna iaf. (:

Puss!

NY DESIGN!



Hej!
Nu har jag äntligen blivit klar med bloggdesignen, eller inte helt klar för jag måste fixa en header. Jag hade en men sedan blev den lite för somrig... aja, ska försöka fixa en så fort jag kan! Vad tycker ni om den nya desigen och är det något jag ska ändra? :)

Puss :D

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0