En snabbis




Hej!
Ursäkta den dåliga uppdateringen. Har ganska mycket läxor, och så har jag gjort ganska mycket saker med. Så jag har inte haft på datan på typ tre dagar. Jag hade tänkt blogga lite tidigare, men så blev det inte. Men en liten uppdatering i alla fall!

Puss och kram!

5 km!



Fotade idag.


När Antonia, Becka och jag fotade.

Hej!
Tro det eller ej, men jag, Becka, Ebba och Antonia sprang 5 km idag! Jag ska nog börja springa regelbundet för att gå ner lite i vikt och platta ut magen. Och bli starkare ofc. Vi får se hur det går med det... Förhoppningsvis bra! ;)

Nu ska jag nog lägga mig snart, är alltid så trött på morgonarna.

Puss.

Klantig är vad jag är


Från när vi fotade i söndags.

Hej!
Idag var det gympauppvisning. Jag var inte så nervös, för det var inte så mycket folk och så har jag varit med så många gånger. Men jag lyckades ändå klanta till det med en flickis. Men aja. ;)

Annars har det varit ganska mycket läxor. Och jag har lyckats tappa mitt busskort. Klantarsel är vad jag är! D:

Ikväll blir det fredagsmys. Är det Talang? Jaja, det funkar nog. ;)

Kram, puss :D

Mobilen är... död


R.I.P. mobilen. Abbe bet sönder den ïgår. Hur ska jag klara mig utan den?

Hej!
Har mycket läxor just nu, vi brukar aldrig ha särskilt mycket men nu mot slutet har det blivit äckligt mycket. Min väska vägde typ 100 ton idag.

Igår dog min mobil. Abbe bet sönder den, det såg ut att vara bitmärken i lacken, men det gick inte att sätta på den. Jag sörjer. Men jag har fått låna Beckas cp-mobil. Det är en ljusrosa mobil som är... tja, cp. Men jag tycker om den som den är. Om någon ville veta så dog just den rosa mobilen av att batteriet måste laddas. Jag kan nog göra en kyrkogård för mobiler...

Pusskram, och mobilen kommer alltid finnas i mitt hjärta. <3

Jogging!


Första bilden från fotograferingen. Lånade Beckas close up-filter. De äger! Btw, det blev inget porträtt eftersom jag inte hittade något som jag orkade redigera just nu. ;)

Hej!
Bloggade inte igår, pga tidsbrist. Hade en bokrecension att skriva klart och noprov. Det är på onsdag så jag kanske inte bloggar imorrn, får se.

Igår fotade vi iaf, det var askul. Kolla på både Rebeckas och Antonias blogg efter fler bilder.

Idag så joggade jag och Becka fem km. Fast vi gick ungefär hälften, menmen. Efteråt kände jag mig jättenyttig och allt det där, jag borde verkligen göra det oftare och få bättre kondition. Men vi får se hur det blir med den saken. ;)

Kram. :D

Den pigga grisen



Hej!
Om ni kan läsa så förstår ni säkert att jag har bildbrist. Jag MÅSTE gå ut och bara fota någon dag. Men på söndag ska vi ju fota så...

En av anledningarna är att jag måste göra en bokrecension på en bok som jag inte läst ut. Och den ska vara klar på måndag. Sedan har vi biologi-prov på ca 40 sidor på onsdag. Det känns som det här inte kommer gå bra, även om det bara är fredag idag. Kommer ha fullt upp imorrn, så det blir nog ingen blogg då. Hoppas ni klarar er utan mig!

Det här inlägget är lite riktat till Grisguden med tanke på motivet.

Puss :D

Min dag


Jag SKA skaffa close up-filter...

Hej!
Idag gjorde jag ungefär ingenting. Tog en promenad på eftermiddagen med Antonia och hundarna. Vi lärde Abbe inkallning (hit, kom) och snackade. Sedan har jag suttit och inte haft något liv, som vanligt. :D
Det var min dag...

Krampuss ;)

Ingen fotografering


Gammal bild.

Hej!
Det blev tyvärr ingen fotografering med Rebecka och Antonia för Rebecka blev sjuk tyvärr. Krya på dig!

Idag är det jättetråkigt väder. Regnigt, grått och allmänt trist, men man är ju ledig från skolan iaf. Skönt!

Pusskram :D

Segling



Hej!
Idag så kom seglingen med optimister igång igen! Antonia, jag och Becka åkte dit. Vi var de enda som kom. Becka hade aldrig seglat förut, men jag tror hon tyckte att det var kul (?) men mådde inte så bra. Men det var jättekul att äntligen få segla igen, det blåste på rätt bra.

Men nu ska jag lägga mig, trots att det är ledigt imorrn. Har ingen anledning att vara uppe. :P

Kram :D

Close up-filter?



Hej!
Bilden över är ganska gammal och tagen utan close up-filter, det är egentligen inte konstigt eftersom jag inte har några. Men jag funderar allvarligt talat på att skaffa, för då blir ju närbilderna snyggare. ;)

Idag hängde var jag med Rebecka och Antonia som jag ska fota med på torsdag. Hoppas på bra väder och inte lika mycket bildbrist!

Puss :D

Matlagning


Gammal bild, från när vi fotade på praon. Har inte redigerat den förrän nu.

Hej!
Idag har jag lagat ovanligt mycket mat! Det började på hemkunskapen då vi bakade tunnbröd. Sedan nu till middag så gjorde mamma och jag spaghetti carbonara. Det blev ganska bra, men smakade mest permesanost. Fast det ska det ju göra. ;)

Kram & puss :D

Bildbrist


Jag har inget liv, jag vet...

Hej!
Idag så spelade vi golf på banan. Det regnade hela tiden och händerna var iskalla. Allting blev dyngsurt. Men det gick ändå ganska bra. ;)

Detta inlägg är lite tillägnat en viss Rebecka Berg som alltid kommer vara min grisgud. <3

Kram och puss :D

Var är våren?


Kyrkbron.

Hej!
Idag har det vait jättetråkigt väder...kallt, blåsigt och regn i luften. Vart tog våren vägen? Jag har ingen aning.

Om jag orkar ska jag lägga upp ett inlägg om min kamerautrustning, vilken är ganska liten, inom kort. Men vi får se!

Kram.




Kottar


I brist på andra bilder så fick det bli en helt oredigerad bild på kottar som är tagen utan close up-filter. ;)

Hejhej!
Har jobbat lite på designen, säg gärna vad ni tycker! Blir en kortis, eftersom jag tänker satsa på att lägga mig lite tidigare eftersom det blivit lite för sent på sistone.

Puss.

Ny header!


Vad tycks om nya headern? :D

Hej!
Trots att vi har SO-prov imorrn så tog jag mig tid att fortsätta på min header. (Tänk vad jag offrar mig för bloggen!) Jag är ganska nöjd med den, jag är glad att byta ut min gamla som en viss Rebecka fixade åt mig. Jag håller på att lära mig lite mer om bloggdesign och sådant så det kanske blir en ny design också, vi får se. ;)

Puss & kram.
 

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0