Ny design!


Haha oj, jag råkade print screena lite ojämnt.. ;)

Hej!
Om ni inte har märkt det så har den nya och omtalade designen dykt upp, det blev en del ändringar och jag gillar den bättre än den gamla. Jag tycker bloggen fick ett lite fräschare intryck iaf och den blir förhoppningsvis kvar ett tag. Nu ska jag bara ändra lite på länkarna och sedan så är den klar!

Puss :D

Ny mobil! Äntligen!


Bild från Elgiganten som förövrigt inte hade mobilen i några av sina butiker. Dessutom var Netonnet billigare.

Hej!
Jag är överlycklig, ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT EN NY MOBIL! Jag har ju fått gått och dra med en Siemensmobil som inte hade färg på displayen, kamera, mp3, mmsfunktion och alla möjliga brister. Så när jag bestämde mig för en Xperia X10 mini pro i rött så försökte vi hitta något ställe där den fanns. Det var inte lätt, vi kollade på säkert fyra ställen innan vi hittade den på Netonnet i Borås.

Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag är lat, jag har tänkt göra det men det har inte blivit av. Jag jobbar också på en ny design eftersom jag är SJUKT TRÖTT på den här. Så jag har jobbat (liiite) på den.  Men snart kommer den upp, hoppas jag. Även om jag inte är nöjd med den riktigt än. Jag hoppas jag blir bättre, att jag kommer in i en period jag bloggar mer snart.

Puss!

...



Hej!
Ursäkta dålig uppdatering men har åkt till västkusten i en vecka och har inget internet där vi bor så jag slänger bara in ett inlägg nu. Bilden är tagen från vårt fönster, är nöjd med den. Ha det gött och snart är jag hemma igen! Puss!

HEMMA!



Hej!
Nu är jag hemma igen! Eller, jag har varit det i två dagar men av olika anledningar inte bloggat (mest lathet) men jag jobbar också på en ny design. Är trött på den gamla, men pga min begränsade kunskap inom bloggdesign (och lathet) så tar det ett tag. Och det blir ju inte bättre av att jag råkade radera det lilla jag hade börjat på den av misstag. Menmen, jag jobbar på det!

Seglarlägret var jättehärligt, jag blev bara mer och mer sugen på att segla! Men nästa år ska vi nog testa laser, istället för optimisterna som vi seglat i iår. ;)

Puss!

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0