Julen fortsätter..


Ursäkta bildkvalitén, tagen med en digitalkamera.

Hej!
Jag fortsätter med mitt försenade julfirande och kör mer julstyle! Om vi ska uttrycka det så, haha. Därför tänkte jag räkna upp lite av de grejer jag fick i julklapp.

Så.. jag fick:
- Kläder
- Pengar
- Presentkort
- Ministativ
- Smycken
- Nagellack


Plus massor annat som jag inte kommer på just nu. :)

Kram och puss!

God jul i efterskott!


Tagen i förrgår.

Hej!
God jul i efterskott! Har inte suttit vid datorn på jättelänge så nu tyckte jag att jag var tvungen att uppdatera. Ska dock ut i snön nu så det blir bara en snabbis. Puss!

Om gyllene år


Uppdatering


Abbe korv.. ;)

Hej!
Kass uppdatering som vanligt men det är väl ni redan vana vid, och jag ska som vanligt försöka bättra mig (fråga mig inte hur många ggr jag sagt det). Ny design på väg, ska försöka jobba lite på den nu.. om jag bara sätter mig och gör den ska det väl inte ta lika lång tid som förra gången.. :)

Puss!

Vanlig dag



Hej!
Herregud vad fort tiden går, andra advent har redan varit och det är inte alls långt kvar till jul. Undrar hur jag ska hinna köpa alla julklappar, men det löser sig hoppas jag.

Idag har det varit en vanlig dag, men jag vaknade av någon anledning med ont i halsen. Så jag har käkat halstabletter och haft det gött, typ. :)

Puss!

Såklart..



Hej!
Nu när jag gick in på bloggen och kollade hur den såg ut insåg jag att jag måste byta header någongång. Därför fick det bli denna, ganska misslyckade, header som får pryda bloggen. Den är gjord i augusti tror jag, i Picasa som lagt till en grå ton på det vita.. misslyckat var ordet.

Men nu har jag bestämt mig för att bli bättre på att blogga, jag vet att jag har sagt det många gånger (och kommer antagligen säga det många gånger igen) men nu ska jag försöka. Typ. Jag jobbar på en ny design som vanligt och så får vi se hur det går.. xd

Puss!

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0