Två dagar kvar!


Valle.

Hej!
Nu är det bara två dagar kvar tills vi drar på seglarlägret, så alltså börjar på tisdag. Antonia, jag, Rebecka och Lowe ska dit och bli bättre på att segla och ha det gött. Antonia och jag var ju där förra gången också, så vi är lite vana och jag tror det kommer bli jättekul! Men jag hinner nog uppdatera någon mer gång innan tisdag. Men nu vet ni om det!

Puss!

Badglädje


Chess hoppar i från bryggan.


Chess landar i vattnet.

Hej!
Idag har jag varit med Antonia som var hundvakt till Ella och Chess, två hundar som en granne har. Grannen var ute i skärgården. Eftersom Chess älskar att bada så gick vi ner till ån och badade dem. När vi kom ner så sprang Chess ner till bryggan och hoppade i direkt. Jag sprang upp och hämtade kameran för att få hennes hopp på bild, tyvärr fick jag inte någon bra bild på när hon var i luften, men jag tycker ändå att de blev ganska bra. Efter att hundarna badat klart, så var de trötta, men glada såklart!

Puss!

En plats i solen


Kents nya platta, En plats i solen. Bild från Cdon.

Idag fick jag Kents nya skiva på posten, och så fort jag kom hem så lyssnade jag i genom den. Jag gillar den, men har inte riktigt fastnat för den än. Det gör jag inte förrän jag lärt mig låtarna bättre. Men den påminner lite om gamla Kent, innan alla synthar och ljudeffekter. Så den här skivan kommer jag nog lyssna mycket på i sommar! Det enda som är konstigt är att inte datorn reagerar på skivan, så därför kan jag inte lägga in den på iPoden. Det suger.. Btw så släpps albumet först på onsdag. Men cdon verkar ha skickat den lite tidigare? Det är bra iaf. :D


RUM-MÅLNING :D


Modell: Valle

Hej!
Idag har Antonia och jag hjälpt Rebecka att måla om sitt rum, som hon dessutom bytt med sin syster. Hon har valt bruna nyanser och jag tror det blir riktigt snyggt. Imorgon ska vi hjälpa henne med att måla nästa lager, så därför har jag inte brytt mig om att tvätta bort all färg som är på t. ex. naglarna. Mitt nagellack är dessutom förstört så jag måste nog måla om det.. men det får jag göra imorgon när vi är klara med allt! I övrigt har jag inte gjort så mycket, jag var och fikade hos min piano och flöjtlärare. Det var väl... kul. :D

Puss!

Shoppat - Bildbomb


Nagellack från Mavala.


Nikon Linsskydd 52 mm, eftersom jag slarvat bort mitt.


Kofta från Monki, 50%.


Tröja från JC (Marwin).


Bikini från Åhlens, är kär i mönstret! (Ursäkta bakrunden)


Seglarhandskar från Claes Olsson.


Klänning från H&M, fick på posten idag.


Väska från Gina. Köpte för några dagar sedan i Kalmar. Älskar den!

Hej!
Idag har jag shoppat järnet! Först åkte vi in vid 9 och skaffade pass, sedan så skulle mamma kolla på lite saker och sedan så blev det shopping! Förresten, ursäkta att bilderna är lite underexponerade, jag märkte inte det när jag tog dem... Jag tror jag är mest nöjd med bikinin, för den var skitsnygg!

Puss!

Som flugorna på socker



Hej!
Idag har jag gjort typ... ingenting. Jag träffade Antonia och vi snackade mest, men fotade lite med. Har inte fått in bilderna i datorn än, men det blev några bra på Valle (en av mina två hundar). Så de kommer nog upp på bloggen när de blivit redigerade och klara. :D

För övrigt så var det gympa idag. Den drog igång ute förra veckan, men då var jag på Öland och kunde inte komma. Det var ganska länge sedan jag rörde på mig ordentligt, jag borde verkligen springa mer!

Pusspuss!

Min dag




Hej!
Ursäkta att mitt förra inlägg var så kort, skulle lägga mig precis då så jag bara skrev lite för att uppdatera. Och det gick ju som det gick. ;)

Vad har jag gjort idag? Jag har spelat golf (som de senaste tre dagarna) och typ invigt mina föräldrars bekantas damm utanför hennes plastikkiurgi-klinik. Det var väl kul.. eh. Det började med att vi fick en förklaring varför dammen hette som den hette, Hjördis damm. Sedan skulle vi kolla på när de hällde ner fiskar i dammen. Efter det så satte de ner två kräftor i den, som varit uppe på land för länge och var döda. Men sedan fick vi fika, mackor med alldeles för mycket fisk och grönsaker på. Sedan åkte vi till lägenheten igen. Det var typ min dag. Jag har ett liv, jag vet.

Imorgon bär det hemåt, kommer faktiskt sakna Öland lite. Det var så mysigt här, det har faktiskt inte regnat någonting. Menmen, vi hinner en runda innan vi åker så jag är väl inte hemma förrän på eftermiddagen! Om nån ville veta, alltså. ;)

Pusspuss!


Tångigt värr



Hejhej!
Idag har jag badat! Eller snarare doppat mig. Jag skulle badat längre om jag inte tyckt att botten var mindre fräsch för det var inte så kallt ändå.  :D

Puss :D

Detta är fullkomligt meningslöst



Hej!
Strax ska vi äta middag, så jag bloggar bara för att ni ska veta att jag lever, haha. Men nu måste jag gå, verkligen meningslöst inlägg måste jag säga.

Hejdå, och puss!

Kvarnen




Bild från igår.

Hej!
Det är jättefint här på öland, idag har vi spelat golf och tillbringat typ resten av dagen i bilen. Egentligen tror jag inte vi visste riktigt vart vi skulle åka, men det var väl... kul.

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, först en golfrunda och sen vet jag inte. Men förhoppningsvis något trevligt. Men nu måste jag lägga mig, trots att det är sommarlov. För man måste upp så tidigt när man ska golfa. Det suger.

Puss!

Uppdatering


Bild från igår.

Hej!
Nu är vi framme på Öland, ska till en av mammas och pappas bekanta. Sedan ska jag försöka göra en längre blogg, men det verkar gött här iaf. :D

Puss!

Paltis!


Antonia och jag passade på att knäppa några kort..


Det är jättehärligt, ni skulle bara veta...

Hej!
Idag har jag tillbringat dagen på min farbrors ö, som kallas Paltis, med Antonia och hennes föräldrar. Det var jättekul och härligt, måste jag säga. Det var evigheter sedan jag såg och var vid havet! Självklart tog jag med mig kameran och fotade. Det kommer nog upp fler kort därifrån... Men vi badade också, det var 15 grader men kändes som det var varmare. Uppfriskande!

Imorgon är det dansuppvisning, och direkt efter det så åker jag, mamma och pappa till Öland. Där ska vi stanna tills på fredag. Vi ska spela golf och kolla på typ sevärdheter. Trevligt... Men både datorn och kameran följer med så det blir nog uppdatering!

Puss!

SOMMARLOV!



Hej!
NU har jag SOMMARLOV! Fatta vad skönt, bara slappa... Gå upp när man vill, ha det gött och äta jordgubbar. Det är sommar det! :D

Idag var det avslutning i kyrkan, de var tvungna att ha två stycken så vi i kören fick vara med på båda. Efter den sista avslutningen så gick inte bussen hem förrän en timme senare så vi fick gå runt där och ha tråkigt. När vi kom hem så gick Rebecka och jag till Birsa (ICA) och köpte godis, eftersom hennes godisförbud tog slut idag. Efter det gick vi hem till Antonia och drygade.

Det var väl min dag. ;)
Puss! :D

Snart Sommar!


Antonia.


Farmor, som för övrigt fyllde 92 i lördags. :D

Hej!
Det är jättekort kvar nu, det är imorgon och i övermorgon, och sen är 7:an slut. Det har gått extremt fort känns det som. Det var ju inte länge sen man började 7:an, eller det låg 1 meter snö utanför huset. Men snart är det sommar!

I lördags hade farmor party, eller lunch, för tanter och andra. Jag passade på att ta lite bilder på henne. Hon var så söt när hon satt där och log. Ursäkta att bilden är lite underexponerad, förresten.

Ha en bra dag, puss!

Kladdig kaka



Den nedre bilden är när jag klantade mig och brände smör...

Hej!
Idag så hade Rebecka glömt nyckeln hem så hon hängde med mig hem till oss. Vi fick lust att baka nåt så vi satsade på en kladdkaka. Det gick sådär, för först så råkade jag bränna smöret och sen så blev kakan lite FÖR kladdig. Men det får man väl ta. xd

Puss!

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0