En dag på skidor

Hej!
Nu sitter jag uppe i Stöten och bloggar. Det är typ 14 minus, men igår stod det att det var minus 50 i köldeffekt på toppen.

Först idag så åkte vi slalom. Det kändes lite ovant, men jag kom snabbt in i rytmen. Efter lunch åkte vi längdskidor och avslutade med att åka uppför en grön pist. Det var jobbigt, och inte så lite heller! Sedan åkte vi ännu mer slalom. Typ.

Det var en liten sammanfattning av dagen. Ganska kort. Eh.

Kram.

Snart Stöten

Hej!
Ursäkta min totala diss av bloggen, men jag skyller helt på OS. Man blir fast liksom.

Imorrn ska vi till Stöten och åka skidor. Ska och ska. Vi kommer nog skjuta upp det tills på måndag, för mamma vägrar åka när det är dåligt väglag. Så jag har nästan ställt in mig på att vänta en dag till, fast jag vill ju upp till Stöten. Och jag kommer ta med datorn, lita på det.

Nu ska jag se på Melodifestivalen. Det kommer säkert vara värdelöst som vanligt, men det är ju ändå roligt.

Kram.

Staaan

Hej!
Idag var vi i stan. På vägen dit så bad jag pappa att köra lugnt så jag slapp hamna i diket en gång till. Mamma var redan inne i stan så hon mötte oss vid ett. Innan dess hade pappa och jag kollat på längdskidåkningspjäxor, på Stadium, jag hade inte hittat några för de fanns inte i min storlek. Sedan sprang vi runt på stan. Mamma var tvungen att sticka vid 3 så vi hade lite tidspress. Därför hittade jag självklart inga toppar som jag av någon anledning har brist av.

Jag och pappa hittade skidpjäxor på Team Sportia lite senare, exakt de jag kollat på i Stadium-butiken. Så nu slipper jag låna mammas. :D

MEN, här kommer det jag köpte:


Munkjacka från H&M, kofta från Monki (rea), kjol från Vila (rea), vantar från Intersport (Hestra), sportbehå från stadium och jeanstights från Vila.

Plus pjäxorna då, men de är inte tillräckligt snygga för att vara med på bilden...

Kram.

Den STORA kraschen

Hej!
Ni vill inte veta vad som hände idag. Vi åkte i diket. Det var jag, Antonia och hennes pappa Larsa. Då insåg jag för första gången hur farligt det egentligen är att åka bil. Jag ska förklara.

Antonia och jag satt och pratade i baksätet, vi hade varit på gymnastik och Larsa hämtade oss. Vi åkte som vanligt, men helt plötsligt så började bilen skumpa. Jag kollade upp och såg granar åka förbi utanför vindrutan. Sedan stannade bilen. Det hela gick på bara några få sekunder. Bilen hade stannat nästan lutande, i 45 grader. En sidan låg i snön. Tack för att säkerhetsbälten finns.

Vi klarade oss bra, för snön stoppade bilen. Men bilen fick ett antal skador. Jag vet inte hur allvarliga de blev, men Larsa, Antonia och resten av hennes familj bestämde sig senare på kvällen att köpa ny bil. Nummerplåten hade åkt av. Den ligger nog fortfarande kvar i snön...

När vi klev ur bilen var vi chockade. Jag ringde till pappa och bad honom hämta oss. Sedan åkte vi hem, nu har jag nästan glömt alltihop. Eller, det känns så avlägset. Jag tänker inte så mycket på det, trots att det bara hände för tre timmar sedan.

Så, nu uppmanar jag alla att ha säkerhetsbälte. Jag ska nog börja använda det i bussarna också. Man vet aldrig vad som kan hända i trafiken...

Kram.

Dubbeltimme, dubbeltimme...

Hej!
Idag så hade vi vår ultimate dubbeltimme-dag. Först så är det träslöjd. Dubbeltimme. Sedan SO, inte dubbeltimme. Sedan kemi, dubbeltimme. Luuunch. Tyska, ej dubbeltimme. Matte, dubbeltimme. Okej, det var inte så många, men det är inte så najs med massor dubbeltimmar.

Efter skolan var det flöjt. Jag, Antonia och Rebecka spelade. På bussen hem så kom Elias och satte sig ner och började snacka om att han hade gått in på Hemköp och frågat en utvecklingsstörd, som jobbade där (typ som praktikanten i Ica-reklamen), om han fick låna toan. Det fick man inte i vanliga fall, enligt honom, men den utvecklingsstörde hade sagt ja. Sedan hade han gått upp i personalrum och skit.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro... men det var roligt. :D


Min kära Valle på bilden. Tagen för knappt två veckor sedan.

Kram.

Bilder från söndagen

Hej!
Ursäkta min dåliga uppdatering. Jag skyller allt på blogg.se som vägrade ta emot mitt fina inlägg med alla fina bilder i. Men jag använde ju Opera då... antagligen därför.

Åh, nu ska ni få höra ett litet fint citat från min tysklärare Anki, typ.. 64?
Sebbe: Det sitter massor tuggummin under bänken!
Anki: Då får vi hitta nån turk som vill ta bort dem.
Ibland undrar man om det inte bor en liten rasist i Anki...

BILDER:


Så ni får en uppfattning om hur mycket snö vi har...


Jaha, där har vi lille Abbekorven. Han är drygt fyra månader. Det kommer nog fler bilder på honom i kommande inlägg. :D


Och slutligen kommer Valle/Lull springande som en galning. Han brukar inte se så galen ut som han gör där!

Kram.

Varmkorv-boogie

Hej!
Idag har jag bestämt mig för att slappa, vilket är att sitta och göra ungefär ingenting framför datorn och fixa läxorna. Becka och jag håller på med ett projekt om delfiner på engelskan. Det suger, men det är nästan klart nu. Sedan är det lite svenska och kemi också.

Snart ska jag ut och gå med hundarna och slänga mig i snön lite lagom mycket. Det kanske kommer bilder sen. Vem vet? :D

Kram.


Första inlägget (!!!!!!!!!!!)

Hej!
Som ni ser har en viss Becka torterat min blogg, men trots allt fixat designen. Så det var väl inte helt fel. Denna blogg kommer handla om ointressanta saker. Dess huvudämne är... mig. 8D

Eh. Lite fakta om mig:
Jag gillar golf, dans, gymnastik, segling, böcker, mina vänner (tro det eller ej!), datorn, skidor och får.

Annat:
Ikväll blir det party, föräldrafritt. Ska bli... trevligt. :D

Ha en bra dag.
Kram Ingrid

Ps. Ja, jag ska skriva ett mer sammanhängande inlägg nästa gång. Ds.

Gästblogg av photosbyrebecka.blogg.se

Hej svejs alla som läser Ingrids blogg!
Jag heter Rebecka, och har bloggen www.photosbyrebecka.blogg.se. Det är jag som gör Ingrids design, om någon undrar varför jag är inne på hennes blogg. Jag är inte så bra på att göra designer (som ni kanske ser?), men bättre än Ingrid (annars skulle jag väl inte göra hennes design antar jag). För den som inte har förstått det så känner vi alltså varandra i verkligheten :D

Fortsätt nu att läsa Ingrids blogg, så blir hon glader! (Och glöm inte min, som ni hittar här)

Foto: Rebecka Berg

Den här bloggen handlar om mitt liv och foto och lite smått och mycket annat och om ordet "och". Den är ärligt talat ganska tråkig men jag tycker om den ändå. Om du som läser detta inte har något att göra tycker jag att du ska trycka på knappen här under, pusshej!


bloglovin

RSS 2.0